Dela med dig din åsikt här

Här kan du dela med dig dina åsikter men tänka på att hålla en bra nivå på diskussionerna och inte skriva saker som kan vara stötande mot andra.

Läs regler och villkor här.

105 svar till “Dela med dig din åsikt här“

 1. Håkan skriver:

  Hej Torbjörn!

  Om de öppet skrattar åt dig på Transportstyrelsen tycker jag du ska JO-anmäla dem. Det är mycket dålig stil att inte kunna acceptera att det faktiskt händer att posten slarvar bort brev eller lägger dem i fel brevlåda.

  Det bästa du kan göra annars är nog att skaffa autogiro så att räkningarna från Transportstyrelsen dras automatiskt varje månad. Eller så kontrollerar manuellt vid varje månadsslut om du har något att betala den månaden. Det kan man ringa till Transportstyrelsen och fråga eller så kan man kolla det på deras webbsida.

 2. Torbjörn Tjelldén skriver:

  Nu är det andra gången på fyra månader som räkningen inte kommer i min brevlåda. När jag ringer till Transportstyrelsen och undrar så skrattar han och säger att ”du är inte ensam som skyller på det”. Enligt Posten så bär jag ansvaret??
  Är detta något systematiskt? Jag har aldrig märkt att posten missat förut och varför just brev från Transportstyrelsen och dessutom flera gånger? Jag vet inte vart det brister men skulle gärna vilja veta om det är fler som råkar ut för samma sak.

 3. Paul skriver:

  Hej!

  Jag undrar om ni vet varför Transportstyrelsen har slutat publicera TS statistik. Nu, när över ett år har gått sedan införandet har vi äntligen möjlighet att följa upp statistiken och kunna jämföra månader med året innan.

  Tyvärr, som det ser ut nu är de nyaste siffrorna från oktober förra året (http://www.transportstyrelsen.se/sv/Vag/Trangselskatt/Trangselskatt-i-goteborg/Statistik-for-trangselskatt-i-Goteborg1/).
  Är detta en medveten strategi av Transportstyrelsen, eller är siffrorna inte intressanta längre? Hur kan man få tag i den senaste statistiken?

 4. Håkan skriver:

  Krister Josephson: Överklaga istället och kräv 500:- i ersättning för allt merarbete du fått. Har hört talas om andra personer som gjort så. Det kan vara en utlandsregistrerad bil med samma registreringsnummer som du har.

 5. Krister Josephson skriver:

  Vet ej om man skall gråta eller skratta. fick faktura på åtta kronor från transportstyrelsen for att jag skulle varit i Göteborg med min Volvo Valp som stått nedplockad i tio år i mitt garage. Jag kan betala åttakronor om dom används till Syn kontroll på personalen.

Lämna ett svar